Sarcina oprita in evolutie – tratamentul modern

Sarcina oprita in evolutie – tratamentul modern

"
Sarcina oprita in evolutie – tratamentul modern

Stiati ca tratamentul modern al sarcinilor oprite din evolutie este histeroscopic? Histeroembrioscopia permite examinarea sarcinilor oprite din evolutie si in multe situatii determinarea cauzei pentru care sarcina s-a oprit in evolutie. Eliminarea sarcinii oprite in evolutie pe cale histeroscopica este asociata cu numeroase avantaje:

  • 1. Risc scazut de sinechie in comparatie cu chiuretajul uterin clasic
  • 2. Recuperare mai rapida dupa avort in comparatie cu chiuretajul uterin clasic
  • 3. Risc scazut de sangerare in comparatie cu chiuretajul uterin clasic
  • 4. Endometrul nu este afectat pentru ca sarcina este extrasa sub vizualizare directa
  • 5. Eliminarea completa a sarcinii dupa o singura procedura
  • 6. Nu este nevoie de reinterventie pentru a extrage resturile ramase (cum se intampla frecvent in urma chiuretajului uterin)
  • 7. Posibilitatea de diagnostic/corectie a anomaliilor uterine odata cu efectuarea histeroembrioscopieiAleg aceasta aborbare moderna de a ajuta femeile care trec prin aceasta nefericita intamplare. Odata ce tehnica evolueaza trebuie sa tinem pasul cu ea si sa facem intotdeauna ce este mai bine pentru pacienta.

Medicul specialist obstetrică ginecologie infertilitate Dr Alina Bordea crede cu tărie că fiecare persoană este unică. De aceea va adapta fiecare plan de tratament astfel încât să corespundă tipologiei dumneavoastră. Dr Alina Bordea va acorda o grijă sporită și nevoilor emoționale, fizice sau financiare pe care le aveți și va găsi mereu cea mai optimă variantă. Programări

Dr. Alina Bordea
Dr. Alina Bordea

Dedicată tratamentului intertilitații cuplului, Dr. Alina Bordea vine în sprijinul dumneavoastră cu informații prețioase și actualizate despre infertilitate, tratamentul infertilității, fertilizare in vitro și urmărirea sarcinii.

Pin It on Pinterest

Distribuiți această postare prietenilor dvs.!

%d blogeri au apreciat: